Блог

Хотел, хостел или нещо по средата?

25 ноември 2019 @ 19:20
2718

Вие имате малък бизнес в Лондон или Бургас, и имате работа за 2-3 дни в София. Проблемът?

Предпочитате удобно и централно място, с интернет и баня, но не искате да харчите излишни пари.

Досега сте отсядали в хотели от среден клас, но толкова често през деня сте извън хотела, че едва успявате да ползвате закуската, камо ли услугите на релакс центъра или химическото чистене. Престоят ви е толкова кратък, че стаята ви не се нуждае от почистване, а кърпите сте ползвали един-два пъти. Дори дрехите ви нямат време да се изцапат, утре сутринта летите и е безпредметно да ги изпращате в пералнята на хотела.

И какво излиза? В цената, която плащате влизат десетки услуги и това е изгодно, ако сте на почивка или за по-дълго. Но когато ползвате еинствено леглото и банята някак си не ви излиза сметката.

Вариант ли са хостелите? Там наистина получавате само удобно легло и топъл душ, но пък в жертва давате уединението си. Трудно е да се върши делова работа, когато дори и в самостоятелна стая, чувате денонощно жизнерадостните и не особено тихи събирания на съквартирантите си. Те са доста по-млади от вас, очевидно нямат кой знае каква сериозна работа през деня, основно се отбиват тук на път за поредното туристическо предизвикателство и нощните гуляи са най-прекрасния повод да срещнат себеподобни търсачи на приключения от различни култури.

Точно сега вие не търсите приключения, а сте се вторачили в часовника, който тиктака и отмерва поредната безсънна нощ. Добре, ще ви издадем една тайна. От доста време има едно място в София, което съчетава ниските цени на хостелите и уединението на хотела. Идеята за него се ражда в Лондон, а собственик на марката е създателят на популярната нискотарифна авиокомпания easyJet.

Централно разположен и непосредствено до метрото, easyHotel Sofia предлага 56 стаи, всяка с комфортно двойно легло, самостоятелна баня, Wi-Fi, климатик и LCD телевизор. Препоръчваме ви да изберете стая на високите етажи – открива се невероятна панорама към нощна София. Симпатични рецепционисти са на ваше разположение 24 часа, има подземен паркинг, както и безплатен обществен.

Интериорът е иновативен, дори смел. Помещенията напомнят повече на корабни каюти, отколкото на хотелски стаи. Оранжевият цвят на бранда е навсякъде и внася свежест и настроение. В топло време е наслада да изпиеш кафето си в градината.

А цените? Цените са повече от приемливи и започват от 19 евро за двойна стая. И тук както при самолетните билети важи принципа: колкото по-рано резервирате, толкова по-ниска е цената.

Хотелът няма ресторант, но на минути разстояние е пълно с множество такива. По-важното е, че easyHotel Sofia има директна връзка с Аерогара София, ЖП и автогарата, а цената на билета е 1.60 лв. Звучи добре, нали?


Назад...
© 2011-2024 easyHotel София. Всички права запазени.
Powered by MediaDesign FlexiCMS™ in 0.0201 secs