Блог

Защо евтин хотел отдавна не значи нискокачествен?

25 ноември 2019 @ 19:40
1413

Ако чуете думите нискотарифен или бюджетен хотел, най-честата асоциация е с нискокачествен. От появата си досега обаче този тип места за настаняване извървяха дълъг път, за да се превърнат в модетни, чисти и дизайнерски изпълнени сгради с централно местоположение и професионален персонал. И всичко това на добра цена.

Как го постигат? С оптимизация на разходите и свобода в избора на ползвани услуги.

Емблематичен представител на британската бюджетна верига в столицата е easyHotel Sofia. Хотелът е на пазара от 2010 година и предлага основна услуга нощувка в малки, но съобразително обзаведени стаи. Всяка от тези стаи е с двойно легло, самостоятелна баня с душ, климатик, LCD телевизор и Wi-Fi. Има услуги с доплащане по желание, което дава възможност на госта сам да регулира цената на престоя си.

Основен момент при бюджетните хотели е функционалността. От практичност при цените до функционалност в обзавеждането и услугите. И ако в зората на същетвуване на тoзи тип хотели по света беше достатъчно екзотично да предложиш единствено легло за нощувка, то днес конкуренцията между нискотарифните хотели, както и разрастването на airbnb нишата, подсказват необходимостта от повече разнообразие на услугите.

Мениджмънтът на easyHotel Sofia мисли в посока развлечение на своите гости, като планира да създаде стая за четене с библиотека, а в градината на хотела – прожекции на открито. Така, наред с близостта на метрото, удобния паркинг, високоскоростния WiFi и ниската цена, хотелът става привлекателно място за всеки практично мислещ пътуващ.

И ако цена от 20 евро за двойна стая в централна София Ви се вижда висока, имаме новина, че хотелите от веригата правят невероятни промоции през всеки сезон и ги обявяват в сайта си www.easyhotel.com. Звучи добре, нали?


Назад...
© 2011-2024 easyHotel София. Всички права запазени.
Powered by MediaDesign FlexiCMS™ in 0.0442 secs