За хотела

easyHotel Sofia - британско качество на ниски цени

easyHotel Sofia е първият представител в България на все по-предпочитаната заради ниските цени, чистотата и доброто обслужване британска нискотарифна верига easyHotel. Модерната девететажна сграда е разположена в широкия център на столицата, само на 10 минути пеша от топ забележителностите и на 1 минута от метрото.

Хотелът предлага 56 двойни стаи със самостоятелни бани, климатик и безплатен Wi-Fi достъп, денонощна рецепция, подземен паркинг и градина. На разположение на гостите са веднинг машини за храни и напитки, както и стая за съхранение на багаж.

Виртуална разходка

В сърцето на града

Ние ви предлагаме централно местоположение,уют, свежест и функционалност в обзавеждането, перфекционизъм в обслужването и същевременно изключително ниски цени. easyHotel Sofia е за хората, които не правят компромис с нещата от основна необходимост, но биха жертвали лукса за сметка на ниската цена.

Хотелите от веригата могат да бъдат открити в центровете на много световни градове, а концепцията за премерен лукс на страхотна цена се харесва както на индивидуалните, така и на корпоративните клиенти, които биха искали да избегнат излишни разходи.

© 2011-2024 easyHotel София. Всички права запазени.
Powered by MediaDesign FlexiCMS™ in 0.0292 secs